Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ioniță de la Clejani a decis să vorbească, după ce fiica lui a fost prinsă drogată la volan. “Este un tip extrem de periculos”

Noi detalii neașteptate ies la iveală despre Margherita de la Clejani și iubitul acesteia. Miercuri seară, Ioniță de la Clejani a vorbit în cadrul emisiunii Xtra Night Show despre ceea ce i s-a întâmplat fiicei lui. Mai mult, Dan Capatos a ținut să precizeze că Marga ar putea fi victima bărbatului alături de care a fost surprinsă.

“Marga este din nou o victimă. Eu sunt convins că este o victimă, pentru că o să vedeți mâine ce spun celelalte victime. Marga este o victimă. Viorica și Ioniță nu știu acum pe unde să mai scoată cămașa și nu știu nici care este adevărul adevărat”, a spus Dan Capatos la Xtra Night Show, potrivit VIVA!

Zilele trecute, s-a aflat că Theodor este consumator de substanțe interzise și tot el prepară anumite cocktail-uri cu droguri foarte periculoase. Se pare că Margherita de la Clejani ar fi luat un astfel de cocktail chiar în ziua în care a făcut accident și a fost prinsă drogată la volan.

“Ioniță, sunt convins că era sigur când ne spunea că a luat Marga pastile de slăbit. N-a luat pastile de slăbit. A luat acest cocktail făcut de băiatul ăsta”, a continuat prezentatorul.

Ioniță de la Clejani a făcut declarații surprinzătoare

După ce fiica lui se află în prim-planul unui scandal
monstru, Ioniță de la Clejani a acceptat să apară la emisiunea lui Dan Capatos,
unde a făcut declarații surprinzătoare.

Artistul susține că Theodor nu este iubitul fetei lui și că acesta ar avea o altă orientare sexuală.

“Băiatul ăsta nu e iubitul Margheritei. Vă spun asta, pentru că eu am auzit că băiatul ăsta are și altă orientare sexuală. Eu vă spun ce am auzit”, a declarat Ioniță.

“Margherita nu consumă droguri. Acest băiat a contactat-o pe Marga, s-a prezentat ca un desginer știind că Marga o să își lanseze o colecție de haine. Acum două săptămâni de zile l-a chemat pe băiatul ăsta, a venit la mine acasă, a vorbit cu el, s-a prezentat ca desinger, l-am pus să deseneze, am văzut că știa”, a spus tatăl Margheritei de la Clejani, pentru Xtra Night Show. “Din ce spune Poliția, este un tip extrem de periculos”, a continuat Ioniță de la Clejani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *