Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mirela Vaida a făcut testul pentru detectarea COVID-19. “Am avut contact cu atâția colegi”

Mirela Vaida a decis să fie printre primele persoane care se testează Real Time RT-PCR la primul centru drive-in din România pentru recoltare de probe biologice în vederea detectării virusului SARS-CoV-2. Din fericire, testul a ieșit negativ.

“Uite că am făcut-o și pe asta! Trebuie să recunosc că am ceva emoții, pentru că nu am mai fost până acum să mă testez pentru a vedea dacă, Doamne ferește!, am avut sau am COVID-19.

Dar, pentru că am auzit că se deschide acest centru drive-in de testare în București, într-o parcare destul de generoasă, în care nu ai contact cu nimeni, nu te dai jos din mașină, dai datele personale doar prin geam și primești prin mail rezultatul în doar câteva ore, m-am gândit că e foarte bine.

Și știti de ce? Pentru că, uite, de două luni, de când suntem panicați cu atâtea măsuri de urgență și cu atâtea vești rele, nu am apucat să mă testez. Nu am avut nici măcar o zi liberă.

În fiecare zi am mers la serviciu, am avut contact cu atâția colegi și cu atâția invitați, am acasă trei copii mici, care sunt foarte vulnerabili, am locuit cu soacra mea, care și ea este în zona de risc… așa că m-am cam speriat.

Ca toată lumea, de altfel! Dar m-am decis ca astăzi, în prima zi în care s-a deschis această clinică drive-in de testare, să vin”, a spus Mirela Vaida imediat după testare.

“A durat foarte puțin. Lucrurile mi se par foarte sigure și cred eu că paza bună trece primejdia rea. Așa ar trebui să facem cu toții. Chiar dacă suntem persoane fizice sau vorbim la nivel de instituții de stat sau private (…)”, a completat Mirela Vaida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *