Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iubita lui Liviu Vârciu a născut un băiețel. Anda Călin, mamă pentru a doua oară

Anda Călin și Liviu Vârciu au devenit din nou părinți. Iubita artistului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Cei doi mai au împreună o fetiță. Până acum, niciunul dintre ei nu au făcut o declarație despre fericitul moment.

Cu ceva timp în urmă, Liviu Vârciu declara că își dorește și un băiat care să-i ducă numele mai departe, menționând că el și iubita lui, Anda Călin, lucrează intens în acest scop.

Cei doi proaspeți părinți nu au făcut publică deocamdată nicio fotografie cu micuțul, însă, cu siguranță, momentul nu se va lăsa prea mult așteptat.

Liviu mai are o fetiță, Anastasia, cu Anda Călin, și o altă fiică dintr-o relație anterioară, Carmina, care îi seamănă foarte mult tatălui ei.

A dezvăluit care este cel mai mare regret al lui

Zilele trecute, Liviu a mărturisit cu ochii în lacrimi pentru Acces Direct că își iubește mult familia, părinții, însă îi pare rău că nu i-a ajutat așa cum ar fi trebuit atunci când era un succes pe piața muzicală.

„Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia când puteam să o fac”, a spus Liviu Vârciu cu ochii în lacrimi, potrivit Spynews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *