Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ștefan Iancu din serialul „Vlad” și-a făcut debutul în cinematografie alături de Keira Kgnithley. „Aveam 4 ani și nu am jucat foarte mult în filmul ăla”

Pe Ștefan Iancu lumea îl asociază cu personajul Răzvan din serialul „Vlad”, rol care i-a adus celebritate, însă tânărul actor are la activ mult mai multe proiecte de succes. Ba mai mult, debutul în cinematografie l-a făcut alături de actrița internațională Keira Kgnithley într-un film de Hollywood.

„Eu mi-am început cariera în actorie la 4 ani. Primul meu film se numește „Prințesa hoților” și este cu Keira Kgnithley. Nu am jucat foarte mult în el, dar am avut o apariție. De atunci au tot apărut proiecte. La 22 ani ai mei pot să zic că e bine. Eu trebuie să termin facultatea acum, că eu sunt student”, a povestit Ștefan Iancu pe canalul de YouTube a lui Marius Manole, completând că a ajuns într-un film de Hollywood printr-o simplă întâmplare. „Sincer chiar nu aveam pile. Am făcut foarte multe reclame: la brânză, la o grămadă de chestii și după m-au luat și în film. Vărul meu făcuse figuranție într-un film și mătuși-mea i-a spus lui mama să mă înscrie și pe mine la o agenție de casting. M-a înscris și după aceea lucrurile s-au legat”, a mai spus actorul din serialul „Vlad”.

Pandemia l-a lăsat fără
licență

De la 4 ani, Ștefan Iancu a fost implicat în tot felul de proiecte, astfel că în momentul în care a dat la UNATC, era deja un actor cunoscut. Singura pauză pe care a făcut-o este în aceste momente, când au fost sistate filmările la serial, dar și piesele de teatru. De departe, cea mai mare problemă a lui Ștefan este că în perioada de pandemie nu a putut să-și susțină lucrarea de licență și că a trebuit să facă cereri și scrisori oficiale pentru a i se permite să devină actor cu acte în regulă.

Stefan Iancu joacă în serialul fenomen „Vlad”

„Nu e problema că sunt actor cu doar 3 ani de facultate, problema mea nu sunt anii de studiu, ci că sunt foarte mulți în clasă. Suntem 20 și nu apucăm să lucrăm. Vrei să-ți povestesc ce m-au pus acum să fac ca să-mi dau licența? Deci eu trebuia să ies în fața publicului cu un spectacol ca să pot să-mi dau licența, pentru că licența la actorie se dă cu un rol, în anul. N-am mai apucat să ies pentru că a venit coronavirus. După ce a venit pandemia mi-au zis că nu mai pot să-mi dau licența. Așa că am făcut o scrisoare oficială, am trimis-o către facultate și mi-au zis să-mi fac un „one man show” de 45 de minute acasă”, a mai povestit tânărul în emisiunea online „Welcom as in aor hom”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *