Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iubitul Margheritei de la Clejani a făcut primele declarații după scandalul cu drogurile. Cum se apără Theodor și ce spune despre artistă

Theodor, tânărul care se afla în mașina Margheritei de la Clejani, atunci când aceasta a provocat accidentul și a fost prinsă drogată la volan, a făcut primele declarații.

În ediția de seară de trecută de la Xtra Night Show, tânărul a vorbit într-un interviu despre situația în care se află și a răspuns acuzațiilor care i se aduc.

Theodor susține că anumite substanțe pe care le ia se găsesc la farmacie fără rețetă și că nu necesită alte documente pentru a le achiziționa.

Se pare că iubitul Margheritei de la Clejani a ajuns și la psihiatru, după cum chiar el a recunoscut. Medicul i-a prescris o rețetă lui Theodor, pentru că acesta ar fi avut mari probleme cu somnul, potrivit VIVA!

“Este absolut fals. Substanța se procură de la farmacie. Toată lumea poate să o cumpere, este fără rețetă, nu am nici o ștampilă.

Am avut o rețetă de la medicul meu psihiatru, pentru că am avut probleme cu somnul mai de mult”, a declarat iubitul Margheritei pentru Xtra Night Show, în cadrul unui interviu.

Tânărul susține că Margherita de la Clejani nu are nici o legătură cu ceea ce face el și că rezultatele de la INML vor dovedi acest lucru. Theodor a specificat că nu este agresiv cu animalele, ba chiar le iubește și că are un câine care doarme cu el în pat. Aceste justificări vin după ce a lovit maimuța Margheritei.

“Faptul că am un defect de vorbire a fost interpretat în presă ca un mod ce aduce atingere demnității umane și imaginii mele. Acest fapt fiind exploatat în presă în mod negativ, în scopul de a mă denigra, pentru că eu sunt rr-it. Și nu pot să zic deloc litera «r»”, a mai spus Theodor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *