Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Smiley ascunde un secret încă din copilărie. „Mama îmi făcea…”

Considerat unul dintre
cei mai creativi artiști de la noi, Smiley a ascuns mulți ani un secret ca
să-și păstreze această imagine. Deși nu duce lipsă de imaginație, artistul nu
se descurcă la fel de bine când vine vorba de desen sau de caligrafie. Smiley
mărturisește că creativitatea lui se limitează la a compune muzică.

Ceea ce nu știu nici măcar fanii despre Smiley este că artistul nu are nici cea mai mică înclinație spre desen și caligrafie. Artistul recunoaște că este un dezastru și că un copil de câțiva ani știe să desenese mai bine un copac sau un soare.

„Ceea ce nu știe lumea despre mine este că sunt dezastruos la desen, dar sunt atât de dezastruos încât nici măcar un copac nu știu să desenez frumos. Ca să se înțeleagă mai bine, la clipul pe care tocmai l-am lansat acum „Va fi bine”, am vrut să facem niște desene pe asfalt și trebuia să scriem niște cuvinte. Dacă vă uitați bine la clip o să vedeți că nu există scena asta. Nu am putut”, a povestit amuzat la emisiunea lui Speak. Mult timp, în școala generală, pentru a nu fi singurul din clasă care desenează urât, mama artistului i-a făcut toate desenele.

„Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru școală. Mama este desenator, deci știe bine să le deseneze. Până când s-a prins învățătoarea că nu le fac eu. Că ea vedea ce fac în clasă și nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu și foarte urât. Am scris de doctor docent, deși nu am nicio legătură cu medicina”, a mai spus Smiley pe canalul de YouTube a lui Speak.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *