Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Elena Ionescu nu a scăpat de scandalurile de la „Survivor România” nici după ce a obținut marele premiu

În cele 4 luni de competiție, nu a trecut o zi în care Elena Ionescu să nu aibă certuri cu colegii ei. Prima cu care s-a certat a fost Grațiela Duban, urmată de ceilalți membrii ai echipei „Faimoșilor”, însă de departe cel mai lung și aprig scandal l-a avut cu Ghiță Balmuș. Cu cel din urmă nu a îngropat „securea războiului” nici măcar după ce show-ul s-a încheiat.

Toate certurile cu colegii ei, dar mai ales cu Ghiță Balmuș i-au adus mereu nominalizarea Elenei Ionescu, de care „Faimoșii” se tot chinuiau să scape, însă spre surprinderea lor publicul de acasă o votau constant pentru a rămâne în competiție, telespectatori care au și decis într-un final ca Elena să fie câștigătoarea „Survivor România”. Nici înainte de marea finală Ghiță nu a putut uita de certurile cu artista așa că în momentul în care a fost întrebat cine și-ar dori să câștige, acesta a răspuns că Emanuel, concurentul de la echipa „Războinicilor”.

„Eu nu pot să mă prefac că o suport pe Elena. Pe Elena nu o suport și i-am zis și ei. Nu-i suport fața, nu-i suport acțiunile. Nu-mi place fața ei”, a spus Ghiță, conform Wowbiz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *