Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Matei Dima spune adevărul despre problemele lui cu căderea părului.„Când am început să experimentez problemele în viața sexuală am zis că mai degrabă chel, dar funcțional”

Chiar dacă cheile sunt la modă și mari actori de la Hollywood și-au asumat pierderea podoabei capilare, sunt mulți bărbați care nu pot concepe că ajung să-și piardă părul. Cu atât mai mult cu cât primele semne de calviție încep la 18 ani. Este cazul și lui Matei Dima care a avut nevoie să experimenteze un tratament împotriva părului ca să-și dea seama că a fi chel este cea mai mică problemă a unui bărbat.

BROmania a recunoscut că a avut complexe atunci când și-a dat seama că începe să chelească, însă de-a lungul timpului a învățat că trebuie să trăiască cu acest aspect. „La mine a fost o chestie foarte treptată. Eu de la 18 ani am început să chelesc, de când am plecat în America- asta poate să fie o legătură cu alimentația sau suferința de a fi departe de casă, dar atunci am început să chelesc și am avut cred că un an în care nu am recunoscut. Prima etapă e că nu vrei să recunoști că ți se poate întâmpla asta, spui că e „din aer”. Eram foarte supărat că dădeam cu mâna prin păr pe vremea aia și vedeam mereu fire în mână”, a povestit Matei Dima în emisiunea „Welcom as in aor hom”, moderată de Marius Manole și Ilona Brezoianu.

Producătorul de film a mai
completat că poate nu ar fi renunțat la tratamentele pentru păr, dacă nu ar fi
avut parte de efecte negative.

„Am luat un medicament, era singurul medicament care dădea rezultate, gen îți oprea căderea părului, dar avea contraindicații și probleme pe partea sexuală. Când am început să experimentez problemele astea în viața sexuală am zis că mai degrabă chel, dar funcțional. Nu era greu de ales. Mi-a luat un an de zile să accept chestia asta și după aia nu am mai avut nicio problemă”, a mai povestit amuzat Matei, completând că acum își lasă barbă ca să completeze cumva lipsa părului de pe cap. „Trebuie să-mi cresc părul pe unde pot, că nu am peste tot și de aia trebuie acolo unde îl găsesc să mă bucur de el și să-l prețuiesc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *