Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Accidentare gravă pentru Lola, finalista de la Survivor România. Strigăte disperate ale colegilor care au văzut-o plină de sânge pe față

Lola Crudu este prima fată ajunsă în finala Survivor România, după ce și-a învins adversarele în semifinale. Tânăra are șanse mari să câștige marele premiu, în finala din 30 mai.

Lola este în Finala Survivor România și are șanse să devină marele câștigător Survivor România. Puțini își mai amintesc faptul că Lola, într-unul din jocurile la dublu de la finalul lunii martie, s-a accidentat grav.

Lola se afla pe traseu legată de Iancu Sterp, un alt finalist la Survivor România, când în momentul în care trebuia să treacă pe sub un fel de masă a dat cu capul de aceasta.

Tânăra nu s-a oprit însă imediat și a dat să continue traseul, a fost însă oprită de strigătele disperate ale colegilor de pe margine care au văzut-o plină de sânge pe față.

„Sunt bine, ce aveți? Nu vă mai panicati! Sunt conștienta, sunt bine, nu mă doare nimic! Sunt bine, m-am zgariat, atât!”, a spus Lola de la Survivor România, potrivit Wowbiz.

Concurenta de la Survivor România a fost transportată însă la spital pentru investigații suplimentare.

În stilul caracteristic, puternica Lola de la Survivor România a mărturisit apoi liniștită.

„Sunt conștientă că poate o să rămân cu cicatrice, că părul nu o să-mi crească așa cum ar trebui aici (n.red în zona lovită), dar eu mi-o asum. E o cicatrice pe care mi-am căpătat-o aici, în experiența asta de viață Survivor”, a mărturisit Lola, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *