Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Roxana Nemeș a slăbit 15 kilograme. Cum arată acum și ce dietă a ținut fosta concurentă de la Ferma

Roxana Nemeș arată mai bine ca niciodată, după ce a slăbit 15 kilograme cu mult sport și o alimentație sănătoasă. Imaginile postate de aceasta pe contul de socializare au surprins pe toată lumea, mai ales că transformarea este spectaculoasă.

Roxana Nemeș cântărea în urmă cu patru ani, 75 de kilograme, iar acum a ajuns la 60 de kilograme. 

În izolare, a ţinut dietă şi a făcut sport împreună cu iubitul ei, Călin Hagima, pentru a nu pierde iar lupta cu cântarul. „Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui, şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport”, a declarat Roxana Nemeş pentru Click.

Cum a fost cerută în căsătorie

Roxana Nemeș a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Blonda a povestit în cadrul emisiunii Acces Direct despre modul inedit în care bărbatul a făcut pasul cel mare.

Roxana a fost cerută în căsătorie la sfârșitul anului trecut, în centrul Capitalei, sub privirile tuturor celor aflați în zonă.

„A fost un moment extraordinar de frumos, mai ales când nu te aștepți. Bine, după atâția ani era normal, dar după un timp nu te mai aștepți. Oricum ne iubim, totul e bine, și îți dorești să întemeiezi o familie cu omul pe care îl iubești.

S-a întâmplat pe data de 7, este ziua mea norocoasă, dar el nu știa. Nimic nu e întâmplător. Și acum am emoții, deși se împlinește o lună”, spunea Roxana la începutul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *