Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dana Rogoz s-a refăcut complet după naștere. Cum arată actrița la doar o săptămână de când a devenit mamă. „E clar că e vorba de mult noroc”

Dana Rogoz a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu o săptămână și deja s-a refăcut complet. Actrița le-a arătat tuturor cum arată corpul ei după ce a născut.

În contextul pandemiei de coronavirus, vedeta nu a putut primi vizite, iar soțul și fiul ei i-au făcut bezele din stradă proaspetei mămici. Din fericire, atât proaspăta mamă, cât și fetița sunt bine, iar acum micuța Lia Elena este alături de familia ei.

„Azi (n. red. miercuri) Lia Elena a împlinit o săptămână de viață. Ce vârstă frumoasă: o săptămână! Ce zile de fericire pentru familia noastră! Nu îmi lipsește nimic, am tot ce îmi doresc.

Acum câteva luni mă gândeam cum o să facem față singuri situației, fără bonă, fără bunici, fără alt ajutor. Iar azi mă gândeam că nu mi-aș fi dorit nicio secundă să fie altcineva în casă cu noi, care să mă ajute cu fetița.

Sunt ca o cățelușă, care nu ar lăsa pe nimeni să se apropie de puiul ei. E minunat așa cum s-au așezat toate până la urmă de la sine”, a scris Dana Rogoz pe una dintre rețelele de socializare.

Dana Rogoz are un abdomen perfect

Mai mult, la doar o săptămână de la naștere, Dana arată ca și cum nu ar fi purtat vreodată o sarcină.

„Nu am vrut să vorbesc toată sarcina mea despre kilograme, tocmai pentru a evita o presiune suplimentară pe mame când vine vorba despre acest subiect.

Și eu mai am kilograme de dat jos, și la mine zona din dreptul operației e încă inflamată. Iar faptul că am o recuperare ușoară și că uterul s-a retras așa (ca la Vlad) ține în primul rând de niște gene bune, de felul meu de a fi”.

Chiar dacă are un metabolism demn de invidiat și a
recunoscut că nu a ținut diete și nici nu s-a înfometat, Dana Rogoz a subliniat
faptul că a respectat totuși niște reguli pe parcursul sarcinii.

„Dacă aș fi postat aceste poze mai târziu, aș fi trezit probabil bănuiala că m-am înfometat, că am ținut regim (ceea ce nu recomand niciunei mame imediat după naștere, mai ales dacă alăptează).

Dar pentru că așa am ieșit din maternitate, e clar că e vorba de… mult noroc. În privat primesc foarte multe întrebări legate de regimul meu în timpul sarcinii și singurele reguli de care am ținut cont au fost: să nu fac excese, să nu sar mese și să încerc să mănânc cât mai variat și sănătos”, a explicat Dana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *