Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Margherita de la Clejani, filmată într-o ipostază șocantă. Imaginile cu artista în copac au stârnit reacții incredibile. „Eu nu vreau să plec de aici”

Margherita de la Clejani continuă să își șocheze apropiații. Tânăra a publicat miercuri seara, pe contul de Instagram, o filmare realizată în America. Artista s-a urcat într-un copac și s-a lăsat filmată de un prieten.

Marga se afla cu un prieten pe nume Alberto, care a și filmat-o în timp ce se urca în copac. În același timp, tânărul a încercat să o interogheze, pentru a afla mai multe lucruri de la interpretă.

„Toată energia, toată energia copacului savurez pe deplin. Eu ador să stau tot timpul, permanent în copaci sau oriunde se poate cățăra. Cred că într-o altă viață am fost o maimuțică”, a spus aceasta.

”Vreau  să spui unde vei presta mâine cu…”. „Mâine vom merge în Chicago și vom cânta acolo pentru toți românii nostri. Acum suntem în San Francisco, la un hotel absolut minunat. Eu nu mai vreau să plec de aici, vreau să stau aici în copac, pentru că mie-mi plac foarte mult copacii și iubesc natura.

”Poți să te urci mai sus, te rog? Mai, mai, mai!

„Daaa! Ador copacii, copacii sunt viață, sunt iubire. Și eu iubesc tot ce înseamnă natură, că e cea mai prețioasă. Și uite așa mă încarc eu pentru ziua de mâine, pentru că mâine vom avea o zi lungă”

La un moment dat, Margherita s-a blocat și a intrat în
panică, în timp ce încerca să avanseze și mai mult în cățărare prin copaci.

View this post on Instagram

Asa dorm eu

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on May 27, 2020 at 8:35am PDT

”Vai, nu pot să mă mai dau jos!

„Ușor să nu râdem. Eu cred că în seara asta nu voi mai dormi în camera, ci voi dormi aici în copac. Știi la început oamenii dormeau în copaci, în scorbura lor? Știi, Alberto, asta, nu?

„Normal. Stai și tu în scorbură, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *