Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lili Sandu a împlinit 41 de ani. Ce surpriză i-a făcut iubitul ei, Silviu Țolu

Lili Sandu împlinește astăzi 41 de ani, iar cu această ocazie, iubitul ei, Silviu Țolu a surprins-o cu un video emoționant. Cei doi vor deveni pentru prima oară părinți, peste aproape 3 luni.

„Dragostea e o călătorie, nu o destinație! La mulți ani mie! De când mă știu, singura dorință de ziua mea a fost ca într-o zi să am o familie a mea. Mi-a luat câțiva ani, dar nu mi-am pierdut niciodată credința.

View this post on Instagram

As far as I can remember my only wish every year on my Bday was to be happy and one day to have a beautiful family of my own… Took me some years ☺️ but I never lost my faith! We also celebrate 1 year of engagement!❤️🥳 @silviu.tolu Thank you my love for this video! Așa arată 41 fericiti! 🥂

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on May 28, 2020 at 1:22am PDT

De asemenea, azi sărbătorim și un an de logodnă. Mulțumesc iubirea mea, pentru acest video! Așa arată 41 de ani fericiți”, a scris Lili pe contul personal de Instagram.

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, Silviu Țolu, la Istanbul. Cei doi așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *