Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anda Adam a făcut bani și în timpul pandemiei de COVID-19. Ce surse de venit a avut artista în această perioadă

Anda Adam a profitat de notorietate și a încercat tot timpul să iasă din sfera muzicală, așa încât să-și rotunjească veniturile și din alte zone. Concertele, evenimentele private, participarea la diverse show-uri de televiziune i-au adus întotdeauna mulți bani. Pandemia COVID-19 însă a pus muzica pe pauză, așa că artistei i-au venit bani din altă parte.

Anda Adam și-a deschis un brand de haine în urmă cu câțiva ani, dar și un salon de înfrumusețare, care i-au adus un profit frumos, cu multe zerouri, în euro.

Pentru cei care nu știu, artista este și designer. Recent,
aceasta a lansat o colecție de costume de baie.

„Din fericire pentru mine, mi-am mai creat două afaceri în paralel cu muzica și în perioada asta nu am o problemă gravă cu veniturile, dar bineînteles că se simte și la mine o scădere.

Am un brand de costume de baie de lux și vânzările online în perioada asta merg foarte bine și livrez inclusiv extern”, spunea Anda în urmă cu ceva timp.

Anda Adam a investit în imobiliare

Invitată în emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, Anda a recunoscut că faptul că activitatea ei profesională este pe tușă de aproape trei luni și este o perioadă grea pentru artiști. Însă Anda a mai găsit încă o sursă de venit: imobiliarele, potrivit VIVA!

„Eu am avut noroc pentru că încă de anul trecut am început un alt proiect, în construcții. Construiesc niște duplexuri de vânzare și momentan toată atenția mea este în zona aceea, pentru că este, deocamdată, o afacere care încă se mișcă.

Deja am vândut două și suntem în discuții și pentru următoarele două. Ca reprofilare asta ar fi varianta alternativă”, a spus Anda Adam în cadrul emisiunii prezentate de Răzvan și Dani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *