Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Emisiunea Corinei Chiriac va continua și după plecare artistei. Adrian Enache este noul prezentator. „Trebuia să facem schimbarea pe 14 iunie, dar s-au sistat filmările”

După 12 ani în care a prezentat emisiunea de divertisment „Opriți timpul” Corina Chiriac a anunțat că s-a retras din proiect, declarându-se mulțumită de tot ce a realizat până acum, însă motivând că își dorește să se implice și în alte proiecte care au legătură cu cariera ei muzicală. Plecarea artistei nu înseamnă însă și scoaterea emisiunii din grila Național TV, căci producătorii pregăteau de ceva vreme înlocuirea ei cu un alt artist. Cel care va continua show-ul este nimeni altul decât Adrian Enache, cel cu care a și realizat ultimele 8 ediții ale emsiunii.

Corina Chiriac

„Știam de plecarea doamnei Corina Chiriac încă de anul trecut. Din toamnă am fost anunțați că își dorește să se retragă, că este obosită după atâția ani de televiziune și că vrea să se gândească la alte proiecte. Am înțeles-o pe deplin, mai ales că am avut o colaborare foarte frumoasă și nu putem să-i reproșăm nimic. De aceea am și avut întâlniri cu alte vedete care ar fi putut să-i ia locul. Așa se explică și venirea lui Adrian Enache în ultimul sezon al emisiunii „Opriți timpul”. Această apariție, începând cu ediția de Anul Nou, a fost așa ca un transfer, doar că s-a vrut a fi progresiv și natural”, a declarat pentru Libertatea Călin Mircea Popa, director general al postului Național TV.

Chiar dacă își dorea să se retragă încă din toamnă, Corina Chiriac a mai filmat un sezon, o mare parte din el, alături de Adrian Enache, urmând ca pe data de 14 iunie, în ultima ediție a sezonului de primăvară să facă marele anunț, acela că-l lasă la cârma show-ului pe colegul ei de scenă, Adrian Enache. „Până să se declare Starea de Urgență noi am apucat să filmăm 8 ediții în formula Adrian Enache și Corina Chirac, însă ultimele două au fost sistate. Pregătisem așa zis-ul transfer în ediția 10, care urma să aibă loc pe 14 iunie, în apropierea zilei de naștere a lui Adrian Enache. Din păcate pandemia de COVID-19 ne-a încurcat puțin planurile”, ne-a mai declarat Călin Mircea Popa.

Corina Chiriac și Adrian Enache prezintă Revelionul la Național TV

Emisiunea va avea un alt
nume

După cele 8 ediții au
fost pe post și au avut audiențele dorite de oficiali, producătorii emisiuni s-au
convins că Adrian Enache este o formulă de succes. Astfel că, începând cu 1
iulie, după ce vor schimba decorul platoului, numele emisiunii, dar îi vor
găsit și o parteneră, vor reîncepe filmările cu Adrian Enache pentru sezonul de
toamnă. „Emisiunea va continua cu siguranță, mai ales că și în această perioadă
de pandemie mai mult de 750.000 de români au urmărit spectacolul, însă nu cu
aceeași denumire. „Opriți timpul” este un vers din melodia Corinei Chirac, așa
că este evident că trebuie schimbat. Încă ne gândim la acest aspect, așa cum ne
gândim și la o parteneră pentru Adrian Enache, o co-prezentatoare. Deocamdată
nu avem nimic sigur. Sigur este că vom continua cu Adrian Enache, vom schimba
decorul, numele emisiunii și că vom începe filmările undeva la începutul lunii
iulie”, a mai povestit pentru Libertatea directorul general al postului
Național TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *