Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sânziana Buruiană a vorbit despre momentul în care a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. „Cred că aici o să fie o bătălie”

Sânziana Buruiană este însărcinată pentru a doua oară, iar acum a povestit cum a aflat marea veste. Fosta asistentă tv, care mai are o fetiță în vârstă de 4 ani, a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show.

Sânziana a început să se simtă rău după ce a băut un ceai pentru slăbit. În contextul pandemiei de coronavirus, aceasta s-a temut să meargă la spital pentru un control. După ce stările de rău au persistat, Sânziana a decis să meargă la un control. Inițial, ea a crezut că este din cauza alăptatului. Chiar dacă fetița ei are 4 ani, vedeta încă alăptează.

„Încercăm să renunțăm la alăptat. Cred că aici o să fie o bătălie, indiferent de cât zic eu că nu e geloasă”, a mărturisit vedeta, potrivit Wowbiz.

Legat de numele beleușului, ea s-a gândit la mai multe
variante, toate având o semnificație sentimentală.  

„Noi ne-am gândit foarte mult, am zis să fie în memoria tatălui meu și să-l cheme Viorel, iar dacă este fată, să fie al bunicii mele: Ana Olga.

Unul dintre nume am zis să i-l dedic ei, mai ales că se va naște în luna în care s-a născut ea. O să mă mai documentez. Numele meu preferat a fost mereu Isabela”, a mărturisit Sânziana Buruiană în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *