Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dorian Popa și Teo Trandafir, implicați în accidente rutiere în aceeași zi. Cum se simt cei doi

Dorian Popa a fost protagonistul unui incident neplăcut, care
ar fi putut să-l coste viața. Ieri, la scurt timp după ce a ieșit din
București, pe DN1, artistul a intrat într-un microbuz. Nici pentru Teo
Trandafir nu a fost o zi prea bună. Mașina vedetei a fost lovită, în timp ce
aceasta se întorcea de la Kanal D.

Pentru că nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, mașina lui Dorian a intrat în coliziune cu un microbuz, ambele mașini fiind avariate, dar, din fericire, nu s-au înregistrat victime. Artistul și-a recunoscut vina într-o filmare realizată chiar la locul accidentului.

“Hâtz, Johnele, hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că erau ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți?

Oglinda a avut de suferit. Însă e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun”, a mărturisit Dorian într-o postare pe InstaStory.

Teo Trandafir, accident în drum spre casă!

Se pare că ieri astrele nu s-au aliniat prea bine, deoarece și Teo Trandafir a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se întorcea de la Kanal D! Din fericire, vedeta nu a avut de suferit de pe urma coliziunii, doar mașina a fost avariată.

De asemenea, șoferul mașinii în care se afla Teo (deși are carnet, vedeta nu conduce) nu a avut de suferit de pe urma accidentului, cei doi alegându-se doar cu o sperietură, conform huff.ro, care citează surse din cadrul Poliției, vinovat de accident a fost șoferul celeilalte mașini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *