Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dana Rogoz și fetița ei vor fi externate în curând. Cum se simte actrița și cum a decurs nașterea. “Rudele o văd în poze și imagini”

Dana Rogoz a născut, în urmă cu două zile, o fetiță perfect sănătoasă, iar acum, cele două se pregătesc de externare. Actrița s-a recuperat repede și este gata să își ducă bebelușul acasă. Vedeta și soțul ei au ales deja numele micuței. Lia Elena a venit pe lume prin cezariană și a primit nota zece la naștere.

“Probabil sâmbătă voi ieși. De obicei atât durează la cezariană. Ăsta este protocolul. M-am recuperat ușor. Astăzi m-am dat jos și sunt mobilă. Așa am avut și la Vlad, naștere ușoară.

Facem foarte des video call-uri. Pentru că nu au putut să vină să mă vadă. Și astăzi mi-au făcut o surpriză și au venit în dreptul ferestrei mele de la etajul patru și ne-am văzut de la etaj. Au venit să ne facă declarații din fața spitalului”, a spus vedeta la Antena Stars, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

“La început eram mai speriată, dar am înțeles rostul acestui protocol și chiar dacă aveam alte așteptări, pentru că Radu fusese alături de mine și era internat cu mine, am acceptat ideea și acum mă bucur că avem momentul nostru de liniște.

O să păstrăm aceleași măsuri până când fetița va fi în regulă, dar toate treptat. Momentan, rudele o văd în poze și în imagini. N-am avut complicații, am fost activă, cât privește nașterea în sine”, a mai declarat ea, potrivit Spynews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *