Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iulia Vântur le-a arătat tuturor cum arată locul în care ea și Salman Khan s-au retras pe timpul pandemiei de coronavirus. “Este casa noastră”

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri. Vedeta și familia iubitului ei s-au izolat pe timpul pandemiei de coronavirs în casa de vacanță din India.

Iulia Vântur i-a făcut lui Cătălin Măruță un tur virtual al casei de vacanță ce îi aparține lui Salman Khan și unde cei doi s-au retras în această perioadă.

Din cauza pandemiei de coronavirus, India se află încă în stare de urgență, iar vedeta și partenerul său au avut grijă să se pună la adăpost în luxoasă reședință de vacanță a starului de la Bollywood, dotată cu toate utilitățile, inclusiv sală de fitness.

“El acum este la sală, muncește din greu. Aici este casa noastră de vacanță, suntem izolați, la o oră și jumătate de Mumbai. Suntem doar noi doi și niște prieteni. A fost și o parte din familie aici.

Nu știu cât voi mai rămâne aici, sper să se rezolve situația într-un fel. La noi nu s-a ridicat însă starea de urgență. Îmi e dor de familia mea, de prieteni. Sunt obișnuită cu dorul, însă acum este mai dificil”, a declarat Iulia Vântur La Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *