Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Carmen Grebenișan, detalii despre noul iubit. Fosta concurentă de la Asia Express nu se mai ascunde. „Am fost amici timp de trei ani”

Carmen Grebenișan s-a despărțit de iubitul ei, la scurt timp după ce s-a întors de la Asia Express. Acum, blonda trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr student și face prima declarație despre povestea lor de dragoste.

„Sunt bine cam din februarie. Nu are nicio legătură Asia Express cu despărțirea. Singură nu stau prea mult, nu îmi place. Am nevoie de confort, să știu că este o persoană lângă mine.

Nu prea îmi place ca lumea să mă bibilească. Am nevoie de spațiul meu, dar să știu că e acolo. E foarte frumos și lucrurile au avansat într-un ritm destul de alert. Nici dacă mi-aș fi propus nu m-aș fi gândit la asta. 

Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical.

Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a spus Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii Showbiz Report, potrivit Spynews

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *