Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ritualul Anei Morodan. Ce bea “Contesa digitală” în fiecare dimineață, pe stomacul gol

Ana Morodan apelează de cele mai multe ori la obiceiuri de înfrumusețare mai puțin obișnuite pentru majoritatea femeilor. Reușește să arate impecabil în orice ipostază, iar unul dintre secretele pentru pielea strălucitoare, dar și pentru imunitate, este uleiul de pește.

Ana Morodan le-a împărtășit fanilor săi ce bea în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

“Alții iau un shot de țuică dimineața, eu iau un shot de ulei de pește. Întotdeauna pe stomacul gol.

Are gust de mere verzi sau lămâie, #Omega3s #VitaminaD (că pe mine nu m-a mai văzut soarele de la 9 ani), #VitaminaA și #VitaminaE (perfectă împotriva stresului oxidativ)Ě, a spus Ana Morodan pe pagina sa de Instagram.

Cine este Ana Morodan

Ana Morodan este una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România. Tânăra a cochetat și cu televiziunea, fiind moderatorul emisiunii “Nuntă cu Scântei” (Antena 1) și concurent în reality-show-ului “Asia Express”.

Ana Morodan, influencer cu state vechi în online, care ne-a amuzat recent în reality show-ul Asia Express, de la Antena 1, câștigă 17.000 de euro pe lună. Salariul nu este o speculație, ci chiar suma pe care bruneta a dat-o publicității, banii fiind câștigați în urma asocierii imaginii sale cu diverse branduri, potrivit VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *