Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Efectele pandemiei: Ela Crăciun și alte vloggerițe își scot hainele și accesoriile la vânzare pe internet

În cele două luni și jumătate de izolare la domiciliu, mai toate doamnele și domnișoare și-au reorganizat dressingul și au descoperit că dețin foarte multe haine în exces. Printre acestea se numără și Ela Crăciun, care și-a dat seama că a achiziționat compulsiv în ultimii ani și că pe multe dintre ele nici nu a apucat să le poarte.

Astfel că a decis ca o parte dintre ele să le doneze, iar rochiile de seară, accesoriile și piesele vestimenare exclusiviste să le scoată la vânzare pe internet, la prețuri reduse. Alături de alte bloggerițe, a pus la bătaie haine, accesorii și pantofi pe care îi vinde online cu prețuri chiar și cu 80% mai mici decât cele din magazine, în condițiile în care au fost purtate doar de câteva ori sau chiar deloc.

„Îmi plac hainele și gențile, însă realizez acum, mai mult ca oricând, că am cumpărat compulsiv în ultimii ani. Am în dressing multe piese vestimentare și accesorii care cu siguranță ar fi motiv de bucurie pentru multe persoane. Pe cele care pot fi purtate frecvent le voi dona, iar cele pentru ocazii speciale pot fi cumpărate online acum la prețuri foarte mici. În această perioadă de izolare mi-am dat seama că în viață nu avem nevoie de foarte multe lucruri pentru a fi fericiți. Cu cât ne simplificăm viața, cu atât va di mai bine. Inclusiv din acest punct de vedere. Am decis să îmi păstrez o garderobă de bază și să fiu mai atentă când îmi fac cu ochiul tot felul de oferte de la magazinele online”, mărturisește Ela Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *