Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Jorge a rămas în chiloți pe scena de la Opera Română. Când și cum s-a întâmplat asta

Prezentatorul de la „Masked Singer România” și-a adus aminte de perioada în care făcea parte din musicalul „Romeo și Julieta” de la Tetrul Național de Operetă din București, dar mai ales de gafele de care a avut parte pe scenă. De departe, cea pe care nu o va uita niciodată este ziua în care a rămas în chiloți în fața publicului.

Până acum 4 ani, Jorge a făcut parte din distribuția musicalului „Romeo și Julieta”, un proiect extrem de drag pentru el, cu toate că a avut parte și de momente penibile atunci când a urcat pe scenă. Unul dintre momentele de care își aduce aminte și azi cu zâmbetul pe buze este acela când a rămas în chiloți în fața publicului. „Am jucat rolul Romeo în „Romeo și Julieta” la Operetă timp de 7 ani de zile. Am schimbat 4 Juliete în 7 ani. La scena balconului cu Julieta, în timp ce eu îi declaram iubire veșnică și unde publicul trebuia să facă liniște pentru că începeam să-i cânt Julietei, aud dintr-o dată hotote de râs. Mă uit stânga-dreapta, credeam că s-a întâmplat ceva pe scenă, nu înțelegeam de ce râde tot publicul din sală”, a povestit artistul. În ciuda chicotelilor, Jorge a trebuit să-și ducă scena la bun sfârșit.

„Simțeam așa un aer rece între picioare. Bătea vântul. Când mă uit aveam pantalonii rupți dintr-o parte în alta. Chiloți albi, frumos, se vedeau în mare splendoare pe scenă. Am leșinat de râs. Cu umilință mare a trebuit să merg mai departe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *