Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

VIDEO/ Mihai Bendeac susține că a fost infectat cu COVID-19. „Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”

Într-o întâlnire online cu colegii de la iUmor, Mihai Bendeac a făcut o dezvăluire care i-a lăsat pe toți mască. Juratul a mărturisit că a fost infectat cu COVID-19, exact la începutul pandemiei, alături de părinții și fratele lui. Bendeac a mai făcut în trecut însă afirmații care ulterior s-au dovedit a fi farse.

„Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?” a spus râzând Mihai Bendeac în emisiune, lăsându-și colegii de la iUmor de-a dreptul șocați.

Bănuindu-l că face glume pe seama lor, Delia, Cheloo și Șerban Copoț l-au întrebat pe rând dacă informația este reală sau un joc de-al lui. „Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”, a continuat actorul. El a povestit că, la scurt timp după ce s-a confirmat coronavirusul și în România, bunicul său a murit. La câteva zile după înmormântare, o veste a dat alarma în familia Bendeac.

„A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânari, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja la spital”, a continuat Bendeac, care apoi a și povestit în detaliu toate simptomele pe care le-a avut el și familia lui.

„Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai avea absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a povestit actorul.

Mihai Bendeac, actor

În imaginile prezentate de Antena 1, Bendeac nu povesște nimic despre vreo internare sau de vreun tratament pe care l-ar fi urmat.

A mai făcut farse în trecut

Glumă sau adevăr, nu ar fi prima dată când Mihai Bendeac le face o farsă colegilor de la iUmor. Potrivit imaginilor postate de Antena 1, acesta le-a mai spus colegilor de platou că a făcut un copil, pentru ca apoi să spună senin că nu se aștepta să fie crezut de aceștia.

Libertatea a încercat să ia legătura cu reprezentanții Antena 1, dar și cu actorul pentru a obține mai multe detalii despre această presupusă infectare cu COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *