Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Smiley a luat atitudine după cea mai cruntă beție. “Când nu mai pot să articulez sau mi se înmoaie genunchii, mă opresc”

Alcoolul nu este pentru oricine, însă toată lumea a trecut, cel puțin o dată în viață, peste o beție cruntă despre care își amintește fie cu amuzament, fie cu un strop de rușine. Este cazul și lui Smiley, care în urmă cu câțiva ani, când avea timp să iasă la club, s-a îmbătat atât de rău, încât de atunci știe cât și cum să bea.

Chiar dacă nu a făcut ravagii și nu a deranjat pe nimeni, după o beție de acum câțiva ani cu gașca lui de prieteni, Smiley a luat atitudine. Sunt ani la rândul în care artistul povestește că și-a impus o limită de alcool și se ține de ea. „Eu dacă ies la băut cu băieții sau ies la vreo petrecere, am un prag la care zic «băieți, eu am plecat», de care nu trec. Adică pragul este când încep să vorbesc și nu mai pot să articulez. Am trecut și peste pragul ăsta, dar atunci am avut impresia că am rămas singur în club. Mi s-a întâmplat o dată. Am mers în club cu niște prieteni, eram și cu Marius Moga, și cu Randi, cu mai mulți. La un moment dat am trecut de pragul ăla, m-am dus mai departe și am impresia că m-am așezat pe o canapea și mă uitam în jurul meu, mi se părea că e gol clubul. Mă gândeam că m-au lăsat singur pe acolo și nu știam dacă mai știu să ajung unde trebuia să ajung. Am intrat în panică”, a povestit Smiley.

„Eu nu rezist prea tare la băutură”

Artistul a mai povestin în emisiunea lui Mihai Bobonete și Costi Diță că a avut nevoie de o seară de pomină, în care nu-și mai aduce aminte cum a ajuns acasă, pentru a lua atitudine. „Am ajuns acasă, nu știu cum am ajuns, cu un taxiu ceva, dar eram la modul panicat că nu înțelegeam unde sunt băieții, de ce m-au lăsat singur. Cred că unul dintre prieteni m-a dus acasă. După care la vreo oră a ajuns și Moga, și portarul i-a zis că pe mine m-au adus pe brațe acasă”, a povestit Smiley, care la vremea respectivă locuia cu Marius Moga. Conștient de faptul că nu rezită la băutură, în momentul în care simte că s-a amețit destul, se oprește. „De la experiențele astea, că nu a fost singura, mi-am impus să nu mai trec de prag că nu are rost și când simt că nu mai articulez bine cuvintele sau că mi se înmoaie un pic genunchii, mă opresc. Eu nu rezist prea tare la băutură, așa că prefer să rămân mai «light» și îmi place amețeala asta ușurică. Nu am trecut în partea cealaltă”, a mai povestit amuzat iubitul Ginei Pistol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *