Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Scandal urias dupa ce Mihai Bendeac a spus la Antena 1 ca a fost infectat cu noul virus

Mihai Bendeac a declarat aseara la iUMOR ca a fost infectat cu noul coronavirus si ca nu doar el a suferit de aceasta boala ci intreaga familie, care a participat la inmormantarea bunicului sau. Stirea a facut valuri pe internet, iar mai presus de starea de sanatatea a actorului de la Antena 1, fanii acestuia au inceput sa-l injure si sa faca scandal.

Bendeac s-a infectat cu coronavirus la inmormantare

Prezent la inmormantarea bunicului sau Mihai Bendeac a declarat aseara la iUMOR ca s-a infectat toata familia lui cu coronavirus, iar sursa infectiei nu este clara, dar probabil unii din cei care au participat la funerariile bunicului a fost infectat.

Ce nu a specificat Mihai Bendeac este daca a fost tratat, daca a fost internat unde si cum. A spus doar ca suferinta a fost cumplita, fara sa dea detalii care ar fi fost esentiale dupa parerea fanilor sai.

Acestia au reactionat pe Facebook si au provocat un intreg scandal, un cititor a scris „Moare coronavirus si nu moare Bendeac”.

Bendeac nu este la primul lui scandal si pare sa faca deseori lucruri doar pentru a fi in atentia publicului. Conturile sale de socializare au fost asaltate de fani, care-l dojeneau pe juratul iUMOR, potrivit huff.ro

Surse apropiate vedetei, confirm ca Mihai Bendeac a avut coronavirus si ca acesta s-ar fi tratat la un spital privat.

Nu ne-ar surprinde deloc ca acesta sa iasa public peste o vreme sa-si spuna adevarata poveste referitoare la boala care a lovit lumea intreaga si clarificarile sunt necesare pentru ca declaratia vedetei Antena 1 este pusa la indoiala de majoritatea publicului.

Oare Bendeac cere doar atentie?

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *