Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Carmen Simionescu și fiica ei au ajuns la spital. Artista a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat Sofia. „Nu-mi vine să cred”

Zilele trecute, Carmen Simionescu și fiica ei au ajuns la spital, unde au fost testate pentru COVID- 19. Din fericire, rezultatul a ieșit negativ, însă, Sofiei i-a fost descoperită o altă infecție. Interpreta a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le mulțumește tuturor pentru susținere.

De asemenea, Carmen a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat fiica ei. „Mulțumesc din suflet pentru toată susținerea oferită. Știu că sunt multe mame care au trecut prin asta, dar pentru mine a fost prima dată și a fost foarte foarte greu.

Bebelina se simte foarte bine, și-a revenit. Până la urmă a fost o faringită puțin cam nasoală. Cel mai important lucru este că am trecut cu bine peste asta. În continuare suntem pe antibiotic.

Faptul că i l-au administrat în spital, pe venă, au ajutat-o să se refacă mult mai repede. E atât de bine să fii acasă, încât nu-mi vine să cred.”, a spus fiica lui Adrian Minune pe InstaStory, potrivit Spynews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *