Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihai Albu continuă seria dezvăluirilor la adresa fostei soții. Designerul este decis să ia măsuri. “I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt în pericol”

Mihai Albu a declarat în urmă cu doar câteva zile că timp de două luni nu și-a putut vedea fetița din cauza fostei soții, care i-a interzis acest lucru. Iulia Albu a reacționat imediat și a declarat că nimic din ce spune fostul soț nu este devărat. Ba dimpotrivă, a dezvăluit că s-a rugat chiar de el să o viziteze pe Mikaela. Acum, designerul face noi dezvăluiri neașteptate.

“Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam.

Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maică-sa, de la ce aude în casă. E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekenduri cu mine, toate au fost sărite.

I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa.

Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu nici un angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri. Nu era nimeni acolo.

Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat. Vorbesc foarte greu cu fata, pentru că are numărul meu restricționat. Trebuie să o sun pe Iulia și apoi pot să vorbesc cu ea, mă sună fata la o zi distanță. Practic, revine copilul după o zi.

Eu am weekendurile 1 și 3 pe lună. Lasă-mă să îmi văd copilul, dar nu așa. Nu am zis o clipă că nu este o mamă bună, că este o mamă rea, departe de mine acest gând.

Eu nu cer mila nimănui, nu ceream mila oamenilor ca să îmi văd copilul. Mi-am văzut copilul în fața blocului o oră și jumătate. Încearcă să mă discrediteze pe mine, însă oamenii i-au atras atenția, a declarat Mihai Albu pentru Cancan.

Ce spunea Iulia Albu zilele trecute

Pe Instagram, atunci când a fost criticată de un internaut pentru așa-zisa alegere de a-și izola fata de tatăl ei, Iulia Albu a avut o replică acidă la adresa fostului soț.

“Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul, iar el refuză, spunând că ne batem joc de el și că el nu are timp.

El ar vrea să o vadă doar la el acasă, unde stă câte 8 ore pe tabletă și practic nu îl deranjează.

În această perioadă o poate vedea strict în fața blocului, unde se pot juca și 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din câte înțeleg”, a spus Iulia Albu, potrivit Spynews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *