Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mirela Vaida, sătulă de criticile care i se aduc din cauza Vulpiței. „Nici cuplul Monica – Irinel nu a fost vreun model de moralitate”

Mirela Vaida s-a săturat să tot fie criticată din cauza celor două personaje nelipsite de la Acces Direct, Vulpița și Viorel. Prezentatoarea tv a comparat-o pe tânără cu Monica Gabor și a explicat totul, pentru ca oamenii să înțeleagă.

„Lumea a înțeles că ei unt autentici. Au doze de naivitate din cauza locului din care vin, a mediului și condițiilor materiale, educaționale, politice. Ei sunt niște victime, iar noi i-am luat cu sensul de a încerca să le dăm o altă cotitură în viață. Ce mă doare pe mine cel mai tare este că se exagerează.

De ce? Pentru că audiența este mare. Dacă audiența nu ar fi fost mare; concurența și toți cei care au interesul ca acest subiect să dispară de la televizor nu ar fi avut nicio problemă cu noi”, a spus Mirela Vaida.

Mai mult, Mirela a comparat-o pe Vulpița cu Monica Gabor, fostă Columbeanu.

„Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu.

A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct.

Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!’, a mai spus Mirela Vaida la DC News TV, potrivit VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *