Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gianluca Vacchi va deveni tată pentru a doua oară. Cine e femeia cu 27 de ani mai tânără care l-a cucerit pe milionarul italian

Gianluca Vacchi, celebrul milionar italian, va deveni tată pentru a doua oară, la 52 de ani. Femeia care l-a cucerit definitiv este cu 27 de ani mai tânără, iar afaceristul a mărturisit recent că ea este femeia pe care a căutat-o întotdeauna. Cei doi sunt împreună de aproape trei ani.

Gianluca Vacchi a anunțat pe contul de Instagram că va deveni tată la 52 de ani. Aleasa lui este mult mai tânăra Sharon Fonseca, o frumusețe din Venezuela, ce lucrează ca jurnalistă, model și actriță.

Gianluca Vacchi (52 de ani) și Sharon Fonseca (25 de ani) sunt împreună din aprilie 2017, iar acum urmează să devină părinți, actrița din Venezuela fiind însărcinată cu un băiețel.

View this post on Instagram

Thank you so much for the love you gave us. We are very grateful to life for this beautiful gift🙏🏼❤️ Gracias por todo el cariño que compartieron con nosotros, estamos agradecidos con Dios por lo que estamos viviendo 🙏🏼❤️ Grazie a tutti per l’affetto dimostratoci . Siamo grati alla vita per questo straordinario dono🙏🏼❤️ @sharfonseca #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on May 12, 2020 at 8:28am PDT

„Astăzi este Ziua Mamei și, bineînțeles, primul meu gând a mers către mama mea. Dar, trebuie să spun, m-am gândit la o potențială mamă pentru copilul meu. Și această femeie are calitățile lui Sharon.

Sunt foare mândru și fericit că eu și Sharon vom fi părinți și că Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca să fie mama copilului meu”, a anunțat omul de facaeri italian pe pagina sa de Instagram, potrivit VIVA!

„Mulțumesc foarte mult pentru dragostea pe care ne-ai
dăruit-o. Mulțumim pentru acest minunat cadou”, a scris italianul la poza care
a strâns peste 1,3 milioane de aprecieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *