Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Claudia Pavel, 10 săptămâni în izolare cu frica și incertitudinea zilei de mâine. „Mi s-a părut că am tot felul de simptome”

Claudia Pavel și fiul ei sunt izolați de 10 săptămâni, din cauza coronavirusului. Vedeta a vorbit pentru revista VIVA!, despre temerile sale și despre cum a reușit să depășească momentele grele.

„Probabil nu foarte diferit de a oricărui părinte care stă acasă cu copilul de 7 ani. În timpul săptămânii Noah are 3 ore de școală dimineața, el fiind în clasa 0.

De gătit nu gătim foarte mult, facem sucuri, smoothie-uri, supa lui Noah și un fel de mâncare, noi fiind vegani.

Însă și acestea iau mult timp pentru că sucurile presate la rece nu se fac chiar foarte repede. Ieșim afară, ne plimbam cu bicicleta, alergăm în jurul lacului de lângă casă. Suntem norocoși că stăm la casă.

Nu pot să spun că e foarte ușor să stai în izolare, dar nu din cauză că mi-e greu să stau în casă, ci presiunea psihică a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru apasă foarte tare.

Mi s-a părut că am tot felul de simptome, paranoia bolii și frica cred că ne-a cuprins pe toți și incertitudinea zilei de mâine, nesiguranța, cred că astea sunt problemele cu care ne confruntăm zilnic”, a declarat Claudia Pavel pentru revista VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *