Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lavinia Petrea, afectată de restricțiile impuse în contextul coronavirusului. „Cel mai greu de gestionat este partea emoțională

Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor de la Pro merge în perioada de izolare doar la muncă, respectă măsurile de igienă cu strictețe și recunoaște că îi este teamă. Vedeta a povestit pentru revista VIVA! cât de mult i s-a schimbat viața în ultimele două luni și cum s-a adaptat noii realități.

„Am avut nevoie de puțin timp să mă obișnuiesc psihic, deși încercasem să nu mă prindă nepregătită povestea asta. Îmi era teamă… pentru că e firesc să ne fie frică de necunoscut.

Cel mai mult mă tem să nu fiu pusă în situația de a sta departe de copii sau de soțul meu. În rest, am înțeles foarte bine situația în care ne aflăm și cât de periculos este acest nou virus. Dincolo de orice ordonanțe militare, sunt un om responsabil care știe ce are de făcut.

Sănătatea și familia sunt cele mai importante pentru mine și voi face tot ce este omenește posibil să le protejez. Astazi, mă simt pregătită să trăiesc și așa. Asta e!

Nu stă în puterea mea să opresc o pandemie, dar stă în puterea mea să fac tot posibilul să nu contribui la răspândirea virusului, respectând măsurile ce ni se impun acum (…) ”, a declarat Lavinia pentru revista VIVA!

„Aveam o emoție străină de mine”

Lavinia Petrea mărturisește că nu i-a fost ușor în această perioadă, însă a încercat să respecte cu strictețe regulile.

„Cel mai greu de gestionat este partea emoțională. Sentimentul că cineva ți-a furat libertatea este foarte neplăcut, iar eu nu l-am mai trăit până acum.

M-am surprins că de fiecare dată când am ieșit din casă ca să merg la serviciu, cu adeverința la mine evident, dacă vedeam o mașină de poliție mă simțeam ciudat.

Aveam o emoție străină de mine până acum. Și îmi doream să nu mă oprească pentru că știam că nu fac nimic greșit, dar m-ar fi frustrat și mai tare să dau explicațiile acelea.

Unde merg, de ce, pe ce traseu… De aceea în afară de serviciu pot să număr pe degetele de la o mână de câte ori am mers la magazin în această perioadă. Am comandat online ce și cât s-a putut, ca să nu fac niciun drum în plus dacă nu este absolut necesar”, a mai adăugat prezentatoarea tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *