Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dana Rogoz se simte vinovată că și-a lăsat fiul să stea prea mult cu tableta în mână.„ M-am apucat să caut cursuri on-line educative pentru Vlad”

Deși ar fi putut să-l înscrie anul trecut la școală, având vârsta necesară pentru a începe clasa 0, Dana Rogoz și-a dorit ca fiul ei să meargă în continuare la grădiniță. Acum, pe perioada pandemiei, grădinițele nu au un program la fel de mare de interacțiune cu copii, așa că băiețelul și-a consumat din energie și cu jocurile pe tabletă, mult mai mult decât îi permiteau părinții până acum.

Însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, Dana Rogoz nu mai are aceeași energie pentru a ține pasul cu fiul ei, Vlad, așa că de printre activitățile pe care le au împreună îi permite să se joace și pe tabletă sau telefonul mobil. Conștientă de faptul că a cam exagerat în această perioadă, dar mai ales conștientă de faptul că nu va putea să i-o ia din mâni, Dana Rogoz s-a gândit la o soluție de compromis. Astfel că zilele trecute a căutat tot felul de cursuri on-line unde să-l înscrie.

„M-am apucat să caut cursuri on-line pentru Vlad, care să mi-l țină ocupat, dar și educat, cât timp scriu eu un articol pe blog, de exemplu. Deoarece cursurile la grădință durează doar o oră pe Zoom. O oră din 24!!! Iar restul e pe umerii noștri. Mi-am dorit să mai găsesc pentru Vlad și o altă sursă externă de educare, on-line, care să îmi ofere liniștea interioară că plodul nu stă cu tableta în brațe…degeaba”, a scris Dana Rogoz pe blocul ei, unde a și împărtășit cu ceilalți părinți aflați în aceeași situație, site-urile unde îi pot înscrie pe cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *