Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dezvăluirea făcută de Gina Pistol despre iubitul ei. L-a dat de gol. „Cu Smiley n-aș putea merge”

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cei doi se înțeleg de minune, iar de ceva timp locuiesc și împreună. Prezentatoarea de la Asia Express a făcut dezvăluiri interesante despre iubitul ei.

Înaite de a fi prezentatoare la Asia Express, vedeta a fost concurentă la reality-show-uri precum „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Nea Marin”.

Aceasta mărturisește că îi place să se aventureze și ar participa oricând la un show precum Asia Express, însă nu știe cine ar putea să fie partenerul ei.

„Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura.

Dar eu m-aș duce și nu știu dacă e ceva ce nu aș face. Aș face tot ce ar face concurenții, pentru că nu sunt mofturoasă. Știu că nu e ușor, iar dacă stai pe canapea și te uiți, poți comenta.

Cum fac alții. Dar de exemplu, îi înțeleg pe Adda și pe Cătălin (n.r. concurenți la Asia Express), care numai ei știu prin ce au trecut. Dar copiii ăia se înțeleg și se iubesc”, a declarat Gina Pistol pentru Click!.

Și tot ea a declarat că s-a uitat alături de Smiley la sezonul 3 din „Asia Express”.

„Era bine să mai dureze și să mai avem ce da telespectatorilor în izolare. Să vedem acum ce va urma cu sezonul patru, pentru că nu se știe nimic deocamdată”, a mai povestit Gina Pistol pentru sursa citată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *