Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brian May, fostul chitarist al trupei Queen, spitalizat după un accident în grădină

Brian May, 72 de ani, fostul chitarist al legendarei trupe Queen a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident “într-un moment prea entuziast de grădinărit”.

Anunțul a fost făcut chiar de către Brian May pe pagina sa de Facebook. Aceasta a postat o fotografie cu el purtând o mască de protecție, spunând, în glumă, că “decizia de relaxare a controalelor nu a făcut ca pericolul să dispară brusc”.

“Analiză a realității ! Pentru mine. Nu, nu am contractat încă virusul, slavă Domnului. Am reuşit să îmi rup în fâşii muşchiul gluteal într-un moment prea entuziast de grădinărit. Așa că, dintr-odată, mă găsesc într-un spital scanat pentru a afla exact cât de mult m-am deteriorat”, a scris May pe Facebook.

Artistul britanic a continuat, glumind de situația în care a ajuns: “S-a dovedit că am făcut o treabă minuțioasă și, din acest motiv, nu voi putea să mă plimb o vreme… sau să dorm, din cauză că durerea este neobosită”.

În final, Brian May le-a cerut fanilor să-i acorde o perioadă de liniște, pentru a se putea pune pe picioare.

Brian May a ajuns faimos în toată lumea, datorită faptului că a fost chitaristul trupei Queen, dar și a chitarei sale (Special Red) special construită de Brian May și tatăl acestuia, când Brian era adolescent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *