Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lavinia Petrea, despre viața alături de cei trei copii ai săi. “Nu primim ajutor de nici un fel”

Lavinia Petrea este căsătorită și mamă a trei copii, cărora le face față cu brio în perioada de izolare. Prezentatoarea știrilor PRO TV a povestit cum se descurcă în perioada de carantină, când cei mici nu mai merg la grădiniță.

“Este pentru prima dată de când îi avem pe toți cei trei copii și nu primim ajutor de nici un fel pentru atâta vreme. Părinții mei nu au trecut de pragul de 65 de ani, dar pentru protecția lor și a noastră am considerat că e mai bine să nu mai intrăm în contact în această perioadă.

 Socrii mei, care și ei erau foarte prezenți fizic în viața noastră, sunt mai în vârstă și trebuie să-i protejăm.

În plus, cei trei copii mergeau la grădiniță. Tocmai o integrasem și pe cea mai mică în colectivitate. Deci, totul s-a schimbat peste noapte și a trebuit să ne organizăm noi doi în așa fel încât să mergem la serviciu, dar să și avem grijă de copii.

Soțul meu și-a schimbat puțin programul și merge la birou la 11, după ce ajung eu acasă, și evident, ca să recupereze, vine seara mai târziu. Nu a fost foarte ușor să ne adaptăm, mai ales că, pe lângă îngrijirea copiilor, sunt atâtea lucruri de făcut, dar acum chiar suntem bine.

Cheia a fost organizarea și un program stabilit pentru copii. Aici mă ajută și faptul că Mathias și Klara fac grădiniță online. Ei știu că au o treabă de punctat care le face și plăcere, mai ales lui Mathias, iar apoi au o mareee poftă de joacă”, a povestit Lavinia Petrea pentru revista VIVA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *