Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

VIDEO/ Ce activități are iubita lui Dan Bittman în izolare. Artistul nu apare în peisaj

În urmă cu două luni erau zvonuri cum că Dan Bittman a părăsit casa în care locuia cu mama celor trei băieți ai lui pentru a se muta într-un apartament din nordul Capitalei alături de iubita lui, Monica Odagiu. Deși toată lumea spera ca în izolare să-i vadă împreună, asumându-și relația, Monica lasă de înțeles că locuiește alături de sora ei, Ada.

De când s-a decretat stare de urgență și populația a intrat în autoizolare la domiciliu, Monica Odagiu a încercat să-și umple timpul cu diverse activități. Pentru că în perioada asta s-au anulat concerte și recitaluri, artista s-a rezumat să cânte doar pentru vecini, la pianul pe care îl are în casă. Mai mult, alături de sora ei, Ada, a înființat o trupă și face spectacol pentru comunitatea lor de pe TikTok. În filmulețele pe care le postează aproape zilnic, Dan Bittman nu apare deloc în peisaj, deși există zvonuri că locuiesc împreună încă din luna februarie. Probabil pentru a evita speculațiile, Monica precizează la fiecare filmuleț că se află în izolare alături de sora ei și că prin filmulețele realizare vrea să ilustreze cum decurg zilele de carantină.

Se zvonește că-și fac planuri de nuntă

Fie că este doar o strategie pentru a nu alimenta zvonurile legate de relația lor sau poate că Dan Bittman a preferat să se izoleze alături de băieții lui,  în continuare există zvonuri cum că cei doi își fac în continuare planuri de nuntă. Cel puțin asta susține Dan Boerescu, care spune că, potrivit zvonurilor care circulă prin oraș, Dan Bittman urmează să facă tot ceea ce nu a făcut în cei 30 de ani alături de Liliana Ștefan, și anume să o ducă în fața ofițerului de stare civilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *