Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum își ocupă iubita lui Dan Bittman timpul în izolare. Monica Odagiu locuiește cu sora ei

Monica Odagiu, iubita lui Dan Bittman, se află în izolare cu sora ei. Chiar dacă mulți au crezut că, după ce artistul a părăsit casa în care locuia cu mama băieților lui, s-a mutat cu tânăra artistă, se pare că lucrurile nu s-au întâmplat așa.

Dan Bittman și iubita lui în vârstă de 23 de ani nu se afișează împreună, cu toate că relația lor ar fi început de cel puțin trei ani. Artistul nu și-a făcut deloc apariția în filmulețele postate de iubita sa pe TikTok.

Pentru că de când s-a decretat starea de urgență s-au anulat diverse concerte și recitaluri, Monica Odagiu nu a avut încotro decât să găsească alte mijloace pentru a-și încânta fanii cu talentul său.

Și se pare că asta îi ocupă mare parte din timp, căci nu e vreme de plictiseală în izolare. Astfel, ea a început să cânte la pianul pe care îl are în casă și să încânte astfel auzul vecinilor, scrie revista VIVA!

În plus, a înființat o trupă alături de sora ei, Ada, iar împreună fac spectacol pentru comunitatea lor de pe TikTok.

Chiar dacă zvonurile că s-ar fi mutat alături de artist au apărut încă din luna februarie, Monica Odagiu a ținut să precizeze că se află izolare alături de sora ei, potrivit sursei citate.

Cum s-au cunoscut cei doi

Dan Bittman (57 ani) și Monica Odagiu (23 ani) s-au cunoscut în urmă cu cinci ani datorită actorului Vasile Calofir, unul din cei mai buni prieteni ai lui Dan Bittman.

Un an mai târziu, Bittman a făcut ce nu făcuse niciodată înainte, a înregistrat alături de Monica, ce i-a devenit protejată, o melodie estivală, ”Stau cu picioarele în apă rece”.

Pentru o promovare mai bună, solistul a apărut și în videoclipul ce a însoțit piesa, în rol de… curtezan al frumoasei brăilence, fostă concurentă la ”Vocea României” (2012), și fostă membră a trupei Lala Band.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *