Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iulia Albu și-a pus fanii pe jar. Declarația făcută în direct la tv. „Se întâmplă ceva la nivelul pieptului. Poate sunt însărcinată”

Iulia Albu și-a surprins fanii cu o declarație făcută în direct La Măruță, ce lasă loc de interpretări. La 38 de ani, mamă a unei fetițe, criticul de modă nu doar că afișează un look extrem de proaspăt, dar pare că a luat câteva kilograme în greutate. Vedeta a venit cu explicație în stilu-i caracteristic.

Prezentă prin intermediul internetului în studioul lui Cătălin Măruță, pentru a face cronica ținutelor afișate de vedete pe internet, Iulia Albu a glumit pe seama decolteului său ceva mai îndrăzneț, potrivit VIVA!

Afișând în emisiune un corset extrem de sexy, aceasta a fost întrebată de Măruță dacă nu cumva îi este incomod respectivul item vestimentar.

„Să știi că mă strânge puțin…în ultimul timp, pentru că am mâncat foarte mult mărar, se întâmplă ceva la nivelul pieptului. Sauuuu poate sunt însărcinată!”, a declarat Iulia Albu în cunoscutul său stil amuzant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *