Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fetița Andreei Bănică a împlinit 11 ani. Ce frumoasă este Sofia. „Te iubim până la cer”

Fetița Andreei Bănică a împlinit 11 ani. Sofia s-a transformat într-o adevărată domnișoară ce seamănă tot mai mult cu tatăl ei, Lucian Mitrea. Artista i-a transmis un mesaj emoționant acesteia, pe contul de socializare.

„Sofia împlinește astăzi 11 ani! ❤️Cred că orice mama are același sentiment… Că timpul se dilată când vine vorba de copiii tăi.

Parcă ieri era bebeluș, ai clipit puțin și, paaac 💥, ai lângă ține o domnișoară în toată regulă. 🥰Ne-am dorit-o mult pe Sofia, aveam niște vecini care aveau o fetiță absolut adorabilă și care ne-au impulsionat cumva și pe noi, după ce ei s-au chinuit 7 ani să aibă un copil.

Aveam 30 de ani pe atunci și am rămas însărcinată la două luni după ce ne-am decis că vrem un copil. Am aflat vestea cea mare când am plecat în vacanță în Bali și, când i-am spus lui Lucian, am crezut că o să leșine de fericire.

Acum leșină in fiecare zi când își vede comoara, pe Sofia Maria, fetița lui tata, iar eu sunt cea mai mândră de ea și de personalitatea pe care o are. ✨ La mulți ani, prințesa noastră! 🎂 Te iubim până la cer și înapoi! Avuduuuuu 💕💕💕”, a fost mesajul transmis de Andreea Bănică, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *