Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adevărul despre relația dintre Maia Morgenstern și fostul soț, Claudiu Istodor. Ce s-a întâmplat pe platourile de filmare. “Am ajuns la mici conflicte”

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor au fost căsătoriți, însă au divorțat în urmă cu câțiva ani. Au împreună un băiat, pe Tudor Istodor, și o relație frumoasă. În prezent, cei doi formează un cuplu în serialul «Sacrificiul». Actorul a dezvăluit pentru revista VIVA! care este, de fapt, legătura cu fosta lui soție și cum a primit vestea că va juca din nou alături de aceasta.

„Am acceptat rolul cu bucurie și interes, chiar dacă nu chiar din prima. Am avut momente de îndoială, apropo de ce am spus înainte.

Iar rolul de soț al Maiei nu era chiar așa de groaznic, tocmai jucam în teatru rolul fiului ei (sigur că ea făcea o compoziție, o doamnă de 80 de ani). În altă piesă am jucat partenerul de afaceri care îi era și amant.

Iar până la urmă, e ceva palpitant în situația asta, nu?”, a declarat Claudiu Istodor pentru revista VIVA!.

„Relația cu Maia e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă, în sensul că ne spunem lucruri mai fără menajamente despre ce avem de lucru.

Am ajuns uneori și la mici conflicte, care s-au terminat în aceeași zi, evident, nu aveau de ce să dureze. Relația cu Maia e foarte bună”, a mai adăugat acesta pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *