Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adelina Pestrițu a dezvăluit ce va face imediat ce va ieși din izolare, pe 15 mai. „Am spus public asta. O voi rupe”

Adelina Pestrtițu a ieșit astăzi pe stradă, după 8 săptămâni de izolare. Vedeta a condus și a realizat un video pentru fani, în care le-a dezvăluit care este primul lucru pe care îl va face odată cu relaxarea restricțiilor, pe 15 mai.

„După două luni am ieșit din casă, aproape că nu mai știu să conduc. Astăzi a trebuit să ies din casă pentru că am avut niște lucruri de rezolvat care nu suportau amânare. Mi-am luat mască și  mănuși.

E o nouă lume să ieșim pe stradă acum, să vedem oameni, mașini. Mi se pare incredibil după două luni de stat în casă și de făcut aceleași lucruri.

Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, Amna, că eu dacă mai aud de vase de spălat sau aspirator, înnebunesc.”, a spus Adelina Pestriu în timp ce se afla la volan, în trafic.

”La început de izolare eram foarte fericită, zic: Doamne, cât timp o să am. Suficient pentru toate, pentru citit pentru învățat, pentru copil, pentru soț, pentru gospodărie, pentru sport.

Asta, în primă fază. După care a trecut o lună, a trecut o lună jumătate, două luni. În punctul ăsta am cedat și cu vasele de spălat, și cu aspiratorul, și cu grădinăritul.

Cu absolut tot. Avem nevoie de această gură de aer. Și mă bucur foarte tare că pe data de 15 suntem oarecum liberi. Trebuie să conviețuim cu virusul, dar să ne protejăm”, a mai spus Adelina, potrivit Cancan.

Adelina Pestrițu știe clar ce va face în ziua de 15 mai . „Perjovschi, eu pe data de 15 o să rup ușa salonului tău! Am spus public asta. O voi rupe, o voi scoate din balamale ca să mă coafezi și să mă tunzi”, a spus bruneta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *