Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfaturi de curățare a casei DIY pentru a rămâne sănătos acasă

Primăvara este un sezon de curățare și revigorare a casei. Sfaturi utile și simple de organizare la domiciliu și idei de curățare a casei ajută la crearea unui mediu sănătos acasă și vă protejează pe dvs. și familia dvs. de bacterii și viruși. Virusurile recente rămân vii pe suprafețe precum sticla, metalul și pânza ore întregi și zile. Curățarea și dezinfectarea sunt una dintre modalitățile sigure de a-ți îmbunătăți mediul de acasă și de a evita obținerea bacteriilor și virusurilor de pe suprafețele contaminate. Primăvara este momentul perfect pentru a începe lucrările în curte, curățarea și grădinăritul în pregătirea verii. Aerul proaspăt este o modalitate excelentă de a consolida sistemul imunitar.

Atenție la curățarea și dezinfectarea zonelor cu trafic mare, cum ar fi baia, bucătăria și intrarea. Frecvența de curățare, spălare și dezinfectare a mânerelor și întrerupătorilor de uși ar trebui să fie adăugate la rutina dvs. obișnuită de curățare a casei. În plus, trebuie să dezinfectați aceste suprafețe de câteva ori pe zi. Curățarea unei suprafețe și igienizarea acesteia în mănuși de unică folosință și o mască sunt ceea ce aveți nevoie.

Sfaturi de curățare

Măști pentru față, aspirarea, spălarea, curățarea unei case

Cele mai importante lucruri de dezinfectat frecvent:

Mânere și întrerupătoare de lumină

Dulapuri și butoane pentru sertare

Mănuși și măști, curățarea și dezinfectarea mânerelor ușilor

Blaturi, birouri, mese

Pardoseli, covoare

Aparate și coșuri de gunoi

Curățarea casei cu soluții de dezinfectare

Toalete, chiuvete, cadă, duș

Telecomenzi

Prosoape, cearceafuri, haine

Curățarea casei pentru a vă menține activ

Telefoane, tablete, tastaturi etc.

Draperii, jaluzele, haine

Spălarea țesăturilor de pat pentru a menține casele curate și sănătoase pentru familii

De asemenea, vă puteți organiza casa și vă decora camerele, geamurile curate, oglinzile, ușile. Suprafețe din oțel inoxidabil polonez și mobilier din lemn și schimbați perdelele de la ferestre sau perdele de duș pentru a vă ridica spiritul. Curățați aerisirile, spălați lenjeria de pat, huse pentru pat, pături. Dezinfectați suprafețele din mașină pentru a continua, a rămâne sănătos și activ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *