Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raluca Lăzăruț se află în izolare în America, însă este îngrijorată pentru mama ei, medic în prima linie. „Mi se pare ireal”

Raluca Lăzăruț se află de mai mult timp în America împreună cu soțul ei, iar de patru luni, acesția au devenit părinții unei fetițe superbe. Declanșarea pandemiei de coronavirus i-a adus neliniște vedetei, iar gândurile sale se îndreaptă acum către familia rămasă în țară. Aceasta a acordat un interviu emoționant pentru revista VIVA!

„Suntem în autoizolare de mult, n-am avut încotro. Adică efectiv nu ne-am văzut cu absolut nimeni de când s-a declanșat această carantină, n-am făcut excepții. Dezinfectăm pachetele care ne sunt livrate acasă, purtăm măști și mănuși când ieșim la cumpărături, ne facem datoria, să spun așa.

Dacă, din punct de vedere profesional, la mine e sistat totul, la el e diferit, revista e online (n.r. afacerea pe care o conduce), așa că la el e același volum de muncă, iar echipa întreagă lucrează de acasă, ca și până acum.

Dar, bineînțeles, nu mai călătorește de mult, au fost anulate toate evenimentele, toate lansările de mașini, a înghețat totul… Mi se pare încă ireal cum s-a oprit lumea întreagă”, a declarat Raluca Lăzăruț pentru revista VIVA!

„Mama e în prima linie, săraca, îți dai seama câți oameni vede în fiecare zi… Știu că e foarte atentă și dezinfectează totul, că poartă mască, că se spală pe mâini înainte și după ce vede un pacient.

Îmi spunea deunăzi că le-a interzis oamenilor să mai aștepte în holul cabinetului, îi trimite să se plimbe pe afară până îi cheamă asistenta, ca să evite aglomerațiile în spațiile strâmte. Ea e puternică, de 3 ori femeie, așa a fost întotdeauna. Și, vorba ei, cu imunitate zdravănă. Mă rog să ne-o țină Dumnezeu mult timp sănătoasă și voioasă”, a mai adăugat fosta prezentatoare tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *