Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raluca Lăzăruț a născut în secret, în urmă cu 4 luni. Prima imagine cu bebelușul. „Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie”

Raluca Lăzăruț, fosta prezentatoare TV, a născut în mare secret o fetiță superbă. Micuța are deja patru luni, iar vedeta a publicat prima imagine pe contul de socializare. Aceasta se află de mai mulți ani în America.

Fosta prezentatoare TV a postat o imagine cu fetița ei,
botezată Gemma, alături de un mesaj emoționant.

„În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astăzi!”, a scris Raluca Lăzăruț pe Instagram, potrivit VIVA!

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au sărit imediat cu felicitările. „Minune!!!😍❤️ abia aștept s-o iau în brate!! 😘🤗 și pe mama ei!!😊❤️/ Gemmul frumos!❤️😘😍Vreau să o smotocesc”, „Să fie sănătoasă și să vă aducă numai bucurii”, „Felicitări!”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor din mediul online.

Cristian Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, a reacționat imediat

Vestea că Raluca este mămică, în secret, de patru luni, i-a luat prin surprindere și pe apropiații ei.

„Pe bune?”, i-a comentat Ralucăi Cristian Mitrea, tatăl copilului Andreei Mantea. În spirit de glumă, i-a scris acesteia că fetița a venit la momentul potrivit pentru a fi, pe viitor, iubita băiețelului lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *