Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lili Sandu este însărcinată în șase luni și a dezvăluit care este cea mai mare provocare a ei în această perioadă de izolare. „Total nepotrivită”

Lili Sandu este însărcinată în șase luni și se află izolată de mai bine de două luni împreună cu mama ei. Vedeta a povestit cum depășește această perioadă delicată și de ce anume îi este cel mai dor, dar și ce gânduri o înspăimântă.

Lili Sandu a dezvăluit pentru revista VIVA! care este cea mai mare provocare pentru ea zilele acestea.

„Să mă țin departe de frigider!!! ( râde) Pentru o femeie însărcinată, carantina asta este total nepotrivită din punct de vedere al alimentației. Faci ce faci și mai ronțăi câte ceva… și nu sunt mereu morcovi sau fructe!”

Lili Sandu recunoaște că îi este foarte dor de lucrurile pe care le avea înainte de pandemie. Viitoarea mămică a ajuns să aprecieze și o ieșire la cumpărături.

„De orice!!! Am ajuns să apreciez și câte o ieșire la supermarket, deci cam aici mă situez. De libertate aș zice, de prieteni și călătorii!  Mi-e tare ciudă că nu pot călători! Îmi  pregătisem niște vizite în LA și o vacanță cu Silviu. Ultima înainte să apară bebe în viața noastră, dar planurile s-au dus”, a mai adăugat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *