Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajul transmis de David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel. Ce a ajuns să facă tânărul acum. „Moartea mea e singurătatea”

David Pușcaș are 22 de ani și este fiul adoptiv al artistei Luminița Anghel. Acesta, care locuiește într-o garsonieră modestă,  s-a plâns de singurătate, într-o filmare postată pe internet.

„Sunt dependent de oameni, moartea mea e singurătatea, stau singur de șase ani. Îmi place, când mă trezesc din somn, să sun pe cineva”, a spus el cu tristețe, potrivit Click.

Ce spunea Luminița Anghel despre fiul ei în urmă cu ceva timp

„David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu îl ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la TV să-l fac de râs, să-l umilesc şi nici să mătur cu el pe jos.

Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”, a spus artista, la Kanal D, în urmă cu ceva timp.

Relaţia dintre Luminița și David s-a deteriorat după ce ea a rămas gravidă: „Cât timp am fost însărcinată îmi era frică să stau cu el în casă. Mă temeam să nu-mi dea brânci pe scări şi să pierd sarcina.

El avea momente de furie în care eu simţeam că nu mă pot apăra singură. S-au spart lucruri, s-au spart geamuri”, a mai menționat Luminiţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *