Andreea Balan, in scandal cu fanii pentru banii de nunta

Doar că, de curând, Andreea Bălan s-a răzgândit, după ce pe grupurile de socializare a observat că fanii care au receptat invitația făcută la concert chiar au de gând să vină la evenimentul care va consfinți și oficializa relația cu George Burcea.

Citeste si: Tatăl Andreei Bălan, marele absent de la cununia civilă! Cum a aflat că fiica lui se mărită

Adevărul, susțin însă sursele noastre, este totuși puțin diferit, motivele pentru care Andreea Bălan și-a trimis fanii la plimbare fiind însă legate de felul ei de a aborda fiecare eveniment. Adică, economic. ”Andreea Bălan vrea să dea lovitura, așa cum și reușește de fiecare dată. Adică preferă să combine mai multe evenimente în același timp pentru ca banii pe care îi plătește să fie cât mai puțini. De exemplu, la cununia religioasă filmează un videoclip. Asta înseamnă că nu va mai chema echipă de filmare pentru nuntă, urmând să aibă, oricum, cadrele brute de la clip. La fel și la petrecerea pe care o face după nuntă, petrecere pe car eo promovează, din greu, pe toate conturile ei de socializare, având o înțelegere destul de strictă cu patronii de acolo pentru ca ea să plătească, dacă se poate, chiar nimic”, ne-a spus o sursă apropiată de vedetă.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa citată, invitația pe care a făcut-o pe scenă ”i-a scăpat”. ”Andreea nu s-a gândit prea bine când a spus că lumea e invitată la petrecerea ei. Adică, da, și-ar fi dorit niște oameni de pe acolo, dar asta nu înseamnă că îi voia pe toți, mai ales că dorea să fie doar anumite persoane pe care, astfel, să nu le plătească pentru videoclip. Doar că, din agitația reunirii, concertului cu Andre, i-a scăpat și a spus-o în gura mare”, ne-a mai spus sursa citată.

Citeste si  Digisport: Un fotbalist refuză să mai joace după ce i s-a furat ceasul de 70.000 de euro din vestiar - Fotbal

Andreea Bălan și-a invitat și tatăl la nuntă

Andreea Bălan organiează unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei, “Nuntă şi Botez în Paradis“, eveniment care va avea loc pe data de 15 septembrie. Fiica cea mică a frumoasei artiste va fi creștinată, dar și ea va deveni soția lui George Burcea. Iar de această dată, Andreea Bălan și-a călcat pe inimă și l-a invitat la eveniment și pe tatăl ei, Săndel Bălan, omul cu care are o relație foarte tensionată de ani buni. De altfel, la cununia civilă, Săndel Bălan a fost marele absent. Potrivit unor surse, acesta și-ar fi luat și un costum special pentru marele eveniment și a așteptat să fie prezent în ziua în care fiica sa se căsătorește religios, însă invitația nu a mai venit și a aflat de pe Facebook de cununie.

La începutul lunii martie, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, atunci când a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a stat mai multe zile în spital și a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale. Acum câteva zile a recunoscut că nu mai poate face copii în urma complicațiilor apărute.

SURSA