Dan Badea, Detalii Din Viața De Familie. „Nu Te Pregăteşte Nimeni”

„Lăsând orice glumã la o parte, am senzaţia că abia acum a început viaţa. Viaţa alături de Arias este o binecuvântare, o surprizã permanentã. Nu te pregăteşte nimeni pentru ce va urma, indiferent câte filme vezi, ce citeşti sau câţi prieteni cu copii îţi spun ce o sã te aştepte. Când ajung acasã după o zi întreagã de filmãri la iUmor, cum se întâmplă în această perioadă, oricât aş fi de oboşit, mã resetez, mã încarc, am un scop!”, a mărturisit Dan Badea.

Ba mai mult, actorul a mai povestit şi faptul că l-a avut mereu drept exemplu pe colegul sãu de la iUmor. „Şerban mi-a fost model. Felul în care el se poartă, modul în care reacţioneazã el faţã de copiii lui, bucuria cu care vorbeşte cu şi despre ei    mi-a dat şansa sã îmi poiectez felul în care îmi doream sã fie şi relaţia mea cu fiul meu. Acum, când vãd pãrinţi pe stradã cu copii, îmi vine fiecăruia în parte să le fac câte o statuie, pentru că ştiu cât e de greu. Abia acum îi înţeleg pe părinţii noştri, grija permanentã pe care o aveau pentru noi, pe care înainte de a avea copilul tău nu o înţelegi!”, a mai declarat prezentatorul iUmor.

GSP.RO

Adevăratul motiv pentru care Raluca Arvat a plecat de la Pro TV după 20 de ani. A vrut să se afle de la ea

Urmărește cel mai nou VIDEO

SURSACiteste si  ​​VIDEO Noi manifestații în Hong Kong. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene împotriva protestarilor - International