ULTIMA ORĂ! Descoperire tulburătoare, în Casa Groazei din Caracal. Ce au găsit anchetatorii în locuința lui Dincă

Criminaliștii au descoperit un zid proaspăt tencuit în locuința lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii sunt de părere că zidul ar putea ascunde probe importante, precum urme proaspete de sânge sau alte resturi biologice, potrivit Antena3.

Acest zid nu a fost încă verificat, urmând ca acest lucru să fie făcut în zilele care urmează, cel mai probabil.

Între timp, polițiștii au reușit să obțină noi confesiuni de la Gheorghe Dincă, pe care le-ar fi făcut printre lacrimi. Nu pare să regrete ororile la care le-a supus pe cele două fete, ci faptul că a trebuit să își târască copiii prin acest scandal. (CITEȘTE ȘI: GHEORGHE DINCĂ I-A SCOS 11 DINȚI ALEXANDREI ÎNAINTE SĂ O UCIDĂ? IPOTEZĂ CUTREMURĂTOARE ÎN CAZUL CRIMELOR DIN CARACAL)

Gheorghe Dincă a mai recunoscut un viol!

Anchetatorii încearcă să afle toate circumstanțele în care s-ar fi produs respectiva agresiune. Conform postului de televiziune România TV, Gheorghe Dincă ar fi recunoscut, în fața celor care îl anchetează, că a mai violat o femeie. Ar fi cea de-a patra, acum, după ce Dincă a pus că le-a violat pe Luiza Melencu, Alexandra Măceșanu și pe femeia de 49 de ani care a depus plângere împotriva lui. Bineînțeles, ancheta fiind în plină desfășurare, nu sunt cunoscute, încă, și alte informații referitoare la cel de-al patrule viol pe care Dincă și-l asumă.

”Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie”

Alexandru Cumpănașu dorește ca expertiza rămășițelor umane descoperite în curtea lui Gheorghe Dincă să fie analizate și în străinătate, cu atât mai mult cu cât, până în prezent, există doar o declarație ”soft” despre ceea ce s-a întâmplat în ”Casa Groazei” din Caracal.

„Din punctul meu de vedere nu există altă variantă că acest copil trăiește. Dacă rezultatele din străinătate vor arăta că există ADN acolo, nu o să spun că nu  e adevărat. Părinților nu le pot cere lucrul acesta, nici eu nu cred că mă voi putea împăca știind toate nenorocirile care vor ieși la iveală din investigația Secției Speciale de la Parchetul General. În prezent avem o declarație extrem de light, de soft despre ceea ce s-a întâmplat acolo. Sunt lucruri care vor trimite anumite persoane la pușcărie. Această luptă va fi până la final”, declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Citeste si  Smiley, fermecat de Maria Crăciun, la Vocea României: “Ai o faţă angelică”

SURSA